Pazar, Mayıs 29, 2011

Galatasaray'a Transfer Önerileri # 2

Scout denildiğinde akla Arsene Wenger ve ekibi gelir. Bu ekip hepinizin bildiği gibi, dünyanın dört bir yanını tarar, göze çarpan, geleceğe damgasını vuracak isimleri bulur, Wenger'e sunar, beğenilirse de Arsenal bünyesine kazandırılır.İşte Larsson bu ekibin, futbol piyasasına sunduğu bir nimet. Nimet belki biraz abartılı bir ifade oldu biliyorum ama, Galatasaray'a gelmesi ihtimal kazanınca hakkındaki görüşlerim belirginleşmeye, şekillenmeye başladı. Açıkçası bu andan itibaren onu bir " nimet " olarak görmeye başladım.

Premier Lig'de üst sıralara oynayan bir ekibin menajeri olsam transfer listemde üst sıralarda bulunmazdı açıkçası Larsson. Zira kendini pek gösteremediği Arsenal yılları haricinde üst düzey bir takımda forma giymeyen bir adamdan bahsediyoruz. Fakat ne Galatasaray'ın şu an için öyle bir durumu var ne de ben Premier Lig'de bir menajerim.

Sebastian Larsson üstün top tekniğiyle herhangi bir maçta kolayca ayırt edilebilecek,seçilebilecek bir futbolcu.Bir çok bölgede, formasının hakkını vererek, özveriyle oynayabilir İsveçli.

Birmingham'ın onla kontrat uzatmaması yönetimimizi, vatandaşları Elmander ve Kallström'ün durumları umarım onu etkiler ve transferi gerçekleşir. Fatih Terim'in her takımında gördüğümüz çok yönlü oyuncu kontejyanında yer alabilecek yeteneğe fazlasıyla sahip bir futbolcu Larsson.

Her transfer döneminde duran top sorununa çözüm olacak diye lanse edilen isimler olur ya hani Galatasaray için. İşte Larsson bu problemede ilaç olur. Kefili de benim.

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle