Çarşamba, Mayıs 04, 2011

Almanya'nın En Kötü Scoutcuları

Werder Bremen'in, Galatasaray'da forma giyen Barış Özbek'i izlediği bildirildi. Sportbild dergisinde yer alan haberde, Werder Bremen'in, ilk etapta bonservis ücreti ödenmeyecek oyuncular aradığı belirtilerek, bu kapsamda bir adayın da Barış Özbek olduğu ifade edildi. Barış'ın sezon sonunda Galatasray'daki sözleşmesinin sona erecğine işaret edilen haberde, Werder Bremen'in uzun zamandan bu yana sarı-kırmızılı oyuncuyu izlediği vurgulandı.

Werder Bremen'in ayrıca, kaleci Tim Wiese ile de sözleşmeyi uzatmak istediği ve kulüple oyuncunun gelecek hafta görüşmelere başlayacakları kaydedildi.
Werder Bremen'in mali durumu da scout ekibi de sanırsam ciddi manada kötü durumda. Alman ekibi yaz transfer döneminde öncelikli olarak bonservissiz oyunculara yönelecekmiş. Tamam eyvallah ama Barış Özbek'in oluşturulan listelerin başına konulmasını bana futbol izleyen hiç bir insan evladı açıklayamaz.

Alman pasaportu taşıması, o kültürü bilmesi falan gibi zırvalıklar yapılmasın lütfen. Barış Özbek, Mustafa Sarp ile beraber benim üst düzey takımlarda izlediğim en berbat, en düz futbolcular.

Werder'in niyetini anlayamadığım ama , Mustafa Sarp'ı ve Zapata'yı da alırlarsa üzerlerine para bile verebiliriz. Bir düşünsünler bunu

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle