Çarşamba, Mayıs 18, 2011

Geliyoruz Euroleague

Galatasaray'ın Euroleague'e katılması için başlatılan bir kampanya var GSBasket.Org tarafından, paylaşmakta geç kaldık ama yine de üzerimize düşen sorumluluğu sonuna kadar yerine getirmek için paylaşalım. Şunu söylemeliyim ki lig yetkilileri şu kısa sürede gösterdiğimiz ilgi ve talepten son derece memnun kalmış. Haydi hayırlısı umarım görebiliriz yakında Galatasaray'ı bu platformda.
Arkadaşlar,

Roma kulubünün basketbolda başarısız bir sezon geçirmesi ve mali yapılarının da bozuk olması sebebi ile Euroleague A lisansı iptal edildi. Aynı sebeplerden Cibona' nın da iptal edilme olasılığı var. Bu kulüplerin yerine ekonomik yapısı sağlam, marka bilinirliği üst seviyede olan ve büyük taraftar kitlesine sahip 1 veya 2 kulübe Euroleague A lisansı verilecektir. (Bilmeyenler için: A lisansı olan takımlar her sene direk katılıyor bu lige Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen gibi)

EUROLEAGUE' e katılmak için gerekli bütün şartlara sahibiz (+5000 kapasiteli salon, minimum 5 milyon dolar bütçe, bir yayıncı kuruluş garantisi, taraftarın sürekliliği). Kulübümüz adına çok sevdiğimiz başarılı yöneticimiz Hakan Üstünberk ve şube görevlilerimiz dün itibari ile ULEB yöneticileri ile görüşmelere başlamıştır. Öncelikle bizi bugünlerde fazlası ile mutlu eden başta Hakan Üstünberk olmak üzere kulübün bütün yönetici ve profesyonellerine çok teşekkür ediyoruz, artık geleceğe umutla bakıyoruz.

Sevgili arkadaşlar,
Bu hususta biz Galatasaray'lılara da çok büyük bir görev düşüyor, bu kupada oynamayı her şeyi ile sonuna kadar hak ettiğimizi ULEB yetkililerine ve kendi yöneticilerimize göstermeliyiz.

Birlikte olursak neleri başarabileceğimizi biliyoruz, Galatasaray'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Şimdi bizlere bir görev daha düşüyor, ULEB'e bu kupada neden olmamız gerektiğini binlerce mail göndererek anlatmamız çok önemli ayrıca bu mail kampanyasının duyurusunu tüm Galatasaray forumlarında, facebook ta ki Galatasaray gruplarında ve Twitter'da yaygınlaştırmalıyız. ULEB basketbol severlerin ve Galatasaray taraftarlarının bu isteğine kayıtsız kalmayacaktır, bu konuda geçmişte olumlu örneklerde vardır, bu sebeple verilen tepkinin büyüklüğü çok önemlidir.

Kısaca diyoruz ki aşağıda mail adresine Galatasaray'ın neden bu kupada olması gerektiğini dilimiz döndüğünce anlatalım. Türkiye'deki en fazla ve basketbola en çok ilgi gösteren taraftar gurubu olduğumuzu ve bu kupaya katılmayı ne kadar çok istediğimizi gösterelim.

Not: Aynı mailler olmaması için örnek bir mail koymadık. Mail atan arkadaşlar yazdıklarını burayada koyarlarsa diğer atacaklar için örnek olur. Göndereceğimiz maillerin başlığında lütfen EUROLEAGUE ve GALATASARAY kelimeleri kullanalım. İngilizcesi olmayan arkadaşlar göndermek istedikleri metni buraya yazarlarsa çeviride yardımcı olacağız.

EUROLEAGUE İÇİN SALDIR GALATASARAY!

Mail İçin: webmaster@euroleague.net

Resmi Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/TheEuroleague

Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/#!/Euroleague

GSbasket.Org

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle