Perşembe, Mayıs 19, 2011

Veda Busesi

Parçalı formayı sırtına geçirmen bile büyük bir onurdu bizim için.Galatasaray'a gelmeden önce; Çoğumuzun futbol ilahıydın zaten , geldin gönlümüzde taht kurdun. Duruşunla, karakterinle ; Sahadaki biz oldun. Bazen sakatlıklar engel oldu sana, bazen de sahada arkanda duran futboldan bihaberler.

İstediklerin olmadı belki, çok kupa kaldıramadık seninle. Pek parlak geçmedi gerçektende bu yıllar senin şansına. Ama bil ki biz seni hep seveceğiz. Biliyoruz sende bizi unutmayacaksın, maç başına para almayı kabul ettiğin Galatasaray'ı ve bizi, taraftarlarını ; Hagi'den sonra ilk kez sana, bu kadar büyük bir içtenlikle " we love you " diye bağıran, tezahurat eden bu insanları unutmayacaksın.

Gönül isterdi ki daha uzun yıllar kalasın Florya'da, hatta bu formayla emekli olsaydın. Sheree yengenin twitter'ından aldığımız üzücü  habere göre son maçın olacakmış yarın ki maç. Özür dileriz Harry. Bu takım, önceki yönetim sana, senin gibi bir adama layık olamadı. Ama biz sana her zaman göstermeye çalıştık sevgimizi. Biliyorsun. Görüşürüz Harry, umarım ileride bir gün kesişir yollarımız. Son kez büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim ki : We love you Harry Kewell.


0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle