Salı, Haziran 21, 2011

Havadis-ül Basketbol

Beşiktaş'ın berbat haldeki basketbol şubesinde göze çarpabilecek tek yerli isim Cevher'in Galatasaray'a transferi kesinleşmiş. Ahım şahım yetenekli bir isim olmamasına rağmen takımı için her şeyi yapabilecek, kritik anlarda, el yakan toplarda ortaya çıkmaktan kaçınmayan bir isim Cevher. Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki 32 maçta 11,2 sayı ve 5,1 ribaund ortalamaları yakalamış ki gayette yeterli bir performans olduğunu söyleyebilirim.


Bir diğer netleşen transfer ise Ender Arslan. Geçen sene çok istikrarlı bir performans sergilediğini söylemek güç olsada bu durumu aldığı süreye ve takımın yapısına rahatlıkla bağlayabiliriz. Ender transferine rağmen, ben bir guardın daha kadroya katılacağını en azından katılması gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında Karşıyaka'lı genç yetenek Furkan'ın, futbol takımlarınında dahil olduğu bir transfer operasyonuyla kadroya katılmak üzere olduğu söyleniyor.

Ermal'i Efes'e geri göndermemizden sonra kişisel kanaatim ise kariyerini Galatasaray'da sürdürmek ve sonlandırmak istediğini söyleyen Kerem Gönlüm ile temasa geçeceğimiz.

Sosyal medyada dolaşan dedikodulara göre ise Lakovic, Brandon Jennings, Schortsanitis, Ersan ve Zaza ile ciddi şekilde ilgileniyoruz. Netleşen durumlar olunca ileteceğiz

Ha birde bu postu gireceğim sırada Twitter'da : Oktay Mahmuti şubenin CEO'su olduğu, yeni antrenörün ise Sloven Jure Zdovc olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Umarım doğru değildir, 40 yılda bir basketbolda yeni bir yapılanmaya gidilmiş, kendimizden 8 kat daha büyük bütçeli bir takıma kafa tutmuştuk ki hemen içine sıçmak için adımlar atıldı, aman aman.

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle