Cuma, Temmuz 15, 2011

Vefa Arjantin'de Bir Semt Değilmiş

Fernando Cavenaghi ; 2. Lige düşen River Plate'e dönmeyi kabul etmiş. 2001-04 Yılları arasında Kırmızı Beyazlı forma altında 120 küsür maçta neredeyse 80 gol atmış bir yıldız adayıyken Rusya'ya gidip kariyerini baltalamasına rağmen, Cavenaghi hala kıtanın önemli yetenekleri arasında anılıyordu.


Moskova macerasından sonra Bordo ve Mallorca'da oynayan ama amiyane tabirle bir türlü beklenilen patlamayı gerçekleştiremeyen Cavenaghi'yi son olarak İnternacional'de izlemiştik.Cavenaghi'ye zaten tapan River taraftarı, artık muhtemelen onu efsaneler arasında saymaya başlayacaktır. Zira hiç yoksa bile Avrupa'nın Orta-Üst düzey takımlarında rahatlıkla oynayabilecek kalitede bir isim kendisi. Büyük bir vefa örneği sergilemiş açıkçası. Plate'in diğer beklenmeyen transferinin ise Alejandro Gomez olduğu konuşuluyor. 


Lakin bu transferler akabinde sorulması gereken bir şey var : River Plate , maden bu isimleri 2. Lige düşmüşken bile getirebiliyordu, neden durum boka sarmadan önce bu tip hamleler yapılmadı ?

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle