Pazartesi, Mart 26, 2012

Elde var sıfır...

Geçen sene yokları oynayan bir takım...Canını dişine taksa da sonuca bir türlü ulaşamayan,Anadolu takımlarının bile çerez olarak gördüğü Türkiye'nin en büyük takımı...

İlk 11 değişiyor,yeni bir teknik direktör ve ilk 11'de tam tamına 10 yeni oyuncu.Çıkıyor,bir yıl önceki takımın normal gelişim süresinde 4-5 yılda oynayabileceği topu oynuyor.Bu 11 kişi sanki yıllardır beraber oynuyormuşçasına,herkes birbirinin görevini neyi iyi yapıp neyi yapamadığını bilip büyük bir güç haline dönüşüyor.

Geçen sene neredeyse küme düşecek takım,bu sene bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecekti.

Playoff'lar olmasaydı...

Gel de şimdi küfür etme bu ülkedeki düzene.Hukuk adaleti sağlamak yerine güçlüyü koruma düzeninde işliyor hep ve en kötüsü insanlar bunu aklına kazımış.Daha önce yazdığım "Kamplaşan Taraftarlar" yazımda belirttiğim gibi bir hukukçunun bile kendi takımı için inandığı ilkelerden vazgeçebileceği bir ülke maalesef..

Bunu inanarak söylüyorum ki,bu tramvayı en ağır yaşayan Fenerbahçe dahil,herhangi bir takım bugün Galatasaray'ın yerinde olsa aynı lafları ederdi..

Güçlüyü koruma,yayıncı kuruluşa peşkeş çekme zihniyetiyle bu sismeti getiren insanlar,bir gün umarım hesap sorulacak size...

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle