Salı, Mart 27, 2012

"Masumiyet Karinesi"





3 Temmuz'un başından beri 'masumiyet karinesi' diye bik bik ötenler Culio'nun Taffarel ve Muslera ile görüştüğünü, Sözde bu isimler Culio'ya sezon sonunda seni "Galatasaray'a alacağız" dediğini söylüyorlar. Yahu senin hiç mi utanman yok! Var mı bir ses kaydın, belgen, her hangi bir delil. Ne oldu 'Masumiyet Karinesi'ne? Yoksa susun da şikeciliğiniz yanına "iftira"cılık ta eklenmesin! İşi gücü olmayanların, havadan para kazanmak için bu kadar sorun varken toptan hesap soranların Türkiyesi'nde bu adamların prim yapmasına şaşırıyor muyuz? Tabii ki hayır!

Terim'in futbol zihniyeti bu ülkeye 3 gömlek fazla. O yüzden Terim gibi yerli hoca 2 tane sayamazsınız. Dünya da futbolcular 6 ay önceden geleceğine yön verecek imzalar atıyor ama mevcut takımdaki görevini de son güne kadar ifa ediyor. Sıradan insanların, topluma mal olmuş kişiler hakkında konuşurken dikkat etmeleri lazım. Kilosuna bakmadan bazı kendini bilmezler Sayın Fatih TERİM'e yalancı diyebilme cürretini gösterebiliyorlar.

Burada en büyük suç, milatları dolmuş yaşlı medya moruklarınındır. Bunlar istediği öküzü, en tatlı yaratık gibi gösterebilir -ki gösteriyor. Fatih Terim'e çamur atanlar unutmasın ki Temmuz başlarında patlayan şike olaylarında, Şu soruluyor: "Türkiye'de çıkan şike krizi hakkında ne düşünüyorsunuz" Fatih Hoca, "Antremana çıkıyorum şimdi.." diye cevap veriyor. Bu; 'Ben emeğimin peşindeyim, çalışıyorum' demek. Galatasaray olmak demek! Şimdi ligin sonuna geldik ya, rüzgarı arkamıza aldık ya, atın çamurlarınızı, atın patilerinizi!


Ben de ellerim kirlenince temiz bir havluya ihtiyaç duyuyorum; ama önce o elleri yıkayacak bir miktar su lazım. Ne yazık ki bazı kendini bilmezler o kadar büyük bir panik içerisindeler ki, kirli ellerini temizlemeden tertemiz havluya silmek istiyorlar. O kadar acınacak haldeler ki kılınızı kıpırdatmadan bunu fark edebilirsiniz.

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle