Pazartesi, Mayıs 07, 2012

Zurnanın Zırt Dediği Yer

Ben aylar önce -herkes gibi- Galatasaray şu süreçte en mağdur takımlardan biriydi derken, Terim 2 ay önce 'hiç olmadığımız kadar kenetlenmeliyiz' demişken oo ne mağduru, ne kenetlenmesi puanlar silinecek heyoo diye tepinenler şimdi işin iç yüzünü anlamışlardır umarım.

İster adına kumpas deyin, isterseniz insanlarla dalga geçmek deyin. Bugün Rıdvan Dilmen çıkıp TV'lerden 'ama bilmem son kaç sezonda 9 puan fark olmadıki, gevşedi millet..' rerörö diye zemin kazarken, 'Trabzon'da oynanan futbol değil, kasap bu Trabzon'lular' diye lafa girişip Federasyon'un 10 aylık hiç etme olgusunu görmezden gelirken de en fazla kumandamızın off tuşuna basabildik. Şu günlere gelindiyse doğru düzgün bir kontra yapılamamasının payı vardır. Burada Galatasaray yönetimi de Galatasaray'lılar da suçlu. Normal sezon+süper final puanlarının toplamı Galatasaray'a denk düşmeyecek takım şampiyon olabilecekse buyursunlar olsunlar. Ama birileri 10 aydır mağduru oynarken, Galatasaray'ın neler kaybettiğini bize göstermeyen sevgili Rıdvangillere de prim tanıyan herkese helal olsun. Direniş öyle mi? Kurtuluş savaşı mübarek. İlk gün de belliydi zaten değil mi play-off olacağı? Ne güzelmiş yaa.

Galatasaray, bugünden itibaren ne karar alır bilemiyorum? Son maça mı çıkmaz, Lig tv'yi birilerine iade mi eder, Havuzdan mı çıkar? Hangisini yaparsa saygı duyarım. Tekrar da altını çizeyim, ben Galatasaray'ın şampiyonluğundan emindim. Şampiyon olamaması da bir nebze sorun değil. Ama adil olanın, doğru olanın Fenerbahçe'nin yaptığını göstermek, Galatasaray'ın da buna profesyonelce maşa edilmesi olcak iş değil. Galatasaray yönetimi veremediği tepkinin cezasını çekiyor şu günlerde. Galatasaray bir güçtür. Bunu kullanmasını bilemezsen, ülke futbolunu geçtim ülke sporundaki konumunu unutursan çoluk çocuğun maskarası olursun işte. Galatasaray şampiyon olsa da olmasa da dediklerim bakidir.

0 sallama:

Yorum Gönder

Çekinme söyle